KARA EFE

344,99 kr.
Inkl. moms

KARA EFE

Denne raki bliver destilleret i kobber stills, langsomt og forsigtigt i tre omgang.

På grund af denne fremgangs måde, sammenlignet med andre raki sorter, udvindes mindre men mere koncentreret mængde raki og dermed et renere produkt.

For at nå de 47 % alkohol med rige aroma af anis, bliver der tilført anis i hver af de tre destillerings proces.

Alc. 47 %

Antal

 

Vi har altid vores sikkerhed i top

 

Vi levere din ordre indenfor 1 - 3 dage på alle lagervarer

RAKI

Raki ([rakɯ]) er en anislikør med oprindelse i Tyrkiet. Den minder meget om andre typer af likører som pastissambucaarakouzotsikoudiatsipouro og mastica, der ligesom raki er populære i Middelhavsområdet og dele af Balkan.

Den almindelige raki bliver lavet af druer, men der findes varianter produceret af frugter som fx figner.

Efe
Triple Destilleret

Til produktion af denne raki bliver der brugt et specielt kildevand bragt fra Ödemis - Bozdag (En region i Ege, der er kendt for sin rene kildevand med blød smag), som give Kara Efe en glat struktur på grund af kilde vandens renhed og naturlig aroma.

Tyrkiets første tredobbelt destillerede Rakı i kobber alembics. Ved fremstilling af EFE Triple Distilled; alkohol fremstillet af 100% anatolsk druer er destilleret tre gange i kobberpotter (alembics). I hver destillationsfase anisfrø tilsættes for at forbedre aroma og smag.  I hver destillation den bedste del af destilleret alkohol, der kaldes “göbek” på tyrkisk - hvilket betyder mave - holdes og om destilleret for den perfekte renhed og glathed af alkohol. Gennem den karakteristiske proces af fremstilling; unikke anis kvaliteter er frigivet. Derfor med sin glathed og original karakter, EFE Triple Distilled appellerer til forbrugere, der søger begge dele typisk og overlegen kvalitetssmag.

47% Alc.