

Alc. 12,5 %
TØR
Sangiovese di Romagna
Bertinoro, Emilia Romagna, Italien
Rubinrød farve med violette nuancer
Vinous med delikate aromaer af violet, blød, intens og afbalanceret smag.
Tørret, harmonisk, nogle gange med bløde tanniner, med af vilde bær.
Efter enmalolaktisk gærring, lagres vinen i rustfrit stål tanke i 5-6 måneder. Umiddelbart før aftappingen blandes vinen fra forskellige vinmarker sammen: 60% Sangiovese fra 8 årige vinmarker, 40% fra ældre vinmarker.
Servicetemperatur: serveres ved 16 ° C.
Passer perfekt med kryddersauce, får og oksekød, krydret og marineret grillet rødt kød, vildt kød og gode lagrede oste.
Vi har altid vores sikkerhed i top
Vi levere din ordre indenfor 1 - 3 dage på alle lagervarer
Høst: Første halvdel af oktober håndplukket, ved at vælge de rigtige druer, med tidligere ekstra udtynding / mekanisk høst.
Gæring: Druer er knust, transporteret til gæringsbeholdere ved en temperatur på 28/30 ° C.
Mosten forbliver i kontakt med skindene for at tillade udvinding af farve og tanniner i yderligere 10 dage.
Lagring: Efter en malolaktisk gærring, lagres vinen i rustfrit stål tanke i 5-6 måneder. Før aftapningen blandes vine sorter fra forskellige vinmarker sammen: 60% Sangiovese fra 8 årige vinmarker, 40% fra ældre vinmarker.