PRESTIGE BOĞAZKERE 2013

219,00 kr.
Inkl. moms

Alc. 13,5 %

TØR

  Bogazkere

  Diyarbakır / Østlige Anatolien

  Garnet med rubin toner

  Kompleks med tørre røde frugt aroma og krydrede noter.

  Fyldig med velafbalancerede tanniner og lang stærk.

  Modnet i 225 liters franske egetræsfade i 10 måneder .

  Den serveres bedst ved temperatur 17-18° C

  Den passer perfekt med T-bone steak, krydret og sauce røde kødretter,
         grillet oksemørbrad, kebab, penne arrabiata og stærke oste

  

Antal

 

Vi har altid vores sikkerhed i top

 

Vi levere din ordre indenfor 1 - 3 dage på alle lagervarer

Druernes vugge fundet

Forskere at have bevis for, at stenalderfolk på egnen var de første, der dyrkede vin i Tyrkiet. Gamle druesorter som Bogazkere og Öküzgözü indeholder DNA, der gør det sandsynligt, at man her har oprindelsen til de moderne europæiske sorter.. Beviserne var rester af vinsten, man havde fundet i kar, som var tusinder af år gamle.http://www.vinavisen.dk/sider/Nyheder_2012-49

icon_odul.png

International Wine Challenge-2 2018 Bronz 
International Wine and Spirit Competition 2018 Bronz 
Decanter 2018 Sølv

Sommelier Wine Awards 2017 Bronz 
Decanter 2017 Sølv
International Wine Challenge-2 2017 Bronz

Monde Selection 2013 Guld
Concours Mondial de Bruxelles 2010 Guld
Decanter 2012 Sølv
International Wine Challenge 2012 Sølv
Vinalies Internationales 2012 Sølv
San Francisco Wine Competition 2012 Sølv
San Francisco Wine Competition 2011 Sølv
Selection Mondiales 2010 Sølv
International Wine Challenge 2010 Sølv
Hong Kong International Wine and Spirits Competition 2013 Bronz

BOGAZKERE

Røde druer, der er dyrket i Anatolien, Diyarbakir er en af de mest værdifulde.

Lige syd for bjergene, der adskiller Mesopotamien den Anatolske højslette,
der på plateauet grus området mellem floderne Eufrat og Tigris, som nogle
gange er kalkholdig og leret, røde jord. Medium-kornet, mørk-farvet,
tykhudet tanninrig aroma af disse druer, som er den mest markante og 
højt Mørbær, Figen, kirsebær, sort oliven, krydderier, dyr, dufte og 
ordnær de er. Bogazkere kan modnes i Egetræstønde
.