

Alc. 13,5 %
TØR
Kalecik Karasi
Kalecik / Central Anatolia
Rubin med røde nuancer
Markant med røde frugt aroma som kirsebær og hyben noter
Intense og vedvarende smag er meget godt afbalanceret med bløde
tanniner, elegante og lange
Modnet i 500 LT. franske egetræsfade i 9 måneder
Den serveres bedst ved temperatur 16-17ºC-
Den passer perfekt med grillet lam, lam tandoori, steak tartare og
porcini risotto.
Vi har altid vores sikkerhed i top
Vi levere din ordre indenfor 1 - 3 dage på alle lagervarer
Druernes vugge fundet
Forskere at have bevis for, at stenalderfolk på egnen var de første, der dyrkede vin i Tyrkiet. Gamle druesorter som Bogazkere og Öküzgözü indeholder DNA, der gør det sandsynligt, at man her har oprindelsen til de moderne europæiske sorter.. Beviserne var rester af vinsten, man havde fundet i kar, som var tusinder af år gamle.http://www.vinavisen.dk/sider/Nyheder_2012-49
![]() |
Decanter 2019 Sølv Sommelier Wine Awards 2018 Sølv San Francisco Wine Competition 2017 Guld Best Of Nation Concours Mondial de Bruxelles 2012 Guld |